-->

Diavoorstelling

Gebruik en toepassingen

Auto

De TERCOO is een fantastische tool voor onderhoud en reparatie van auto’s. De eerste tekenen van roest geven aan dat uw autolak beschadigd is. Deze vroegtijdige waarschuwing vertelt u dat zich eronder oxyde plaatsvindt. U stopt verdere beschadiging met een TERCOO. Open de beschadiging, gebruik de TERCOO op de roestige plek totdat er geen enkel spoor van roest meer is. Bewerk het kale metaal direct daarna met een goede anti-roest primer, vuller en lak.
Gebruik de TERCOO om eenvoudig kleverige en brandbare petroleumgebaseerde body coatings te verwijderen voordat u laswerk op onder andere onderstellen en panelen verricht. Probeer het in geen geval te verwijderen met een brander!
De flexibiliteit van de TERCOO stelt u in staat op eenvoudige wijze roest en verf te verwijderen uit elk naadje en hoekje van uw auto, zoals grill, wielkast, zijpaneel, deur, balk, lasnaad enz. enz.

Garage / Werkplaats

Omdat de TERCOO werkt als een straler, is het resultaat vergelijkbaar met wat bereikt wordt bij het zandstralen van een oppervlakte. Dit is erg handig wanneer u laswerk heeft omdat het kan worden gebruikt om laspunten schoon te maken, het beperkt slakvorming, alles wat nodig is bij reparaties waarbij een schoon oppervlakte vereist is. U zal ontdekken dat TERCOO superieur is bij het verwijderen van verschillende coatings, zelfs asfalt.

TERCOO is de perfecte tool voor het schoonmaken van geverfde beton oppervlaktes, gepleisterde wanden en trappen.

Onroerend goed

TERCOO is zeer geschikt bij reparatie van beschadigde funderingen, geklonken of gepleisterde façades, enz. enz. Omdat lijmresten niet hechten aan de TERCOO, is het ook zeer goed bruikbaar bij het verwijderen van gelijmde punten en oppervlaktes, geverfde betonvloeren, trappen en cement maar ook verwijdering van oud cement en pleister van stenen, tegels, enz. Daarnaast is de TERCOO een excellent stuk gereedschap om asfalt en teer te verwijderen.

Boten en schepen

Iedereen die wel eens heeft geprobeerd een kiel schoon te maken weet hoe moeilijk het kan zijn om roest, oxide en andere coatings te verwijderen zonder een (zand) straler. Met een straler loopt u ook nog het riscico andere schepen die in de buurt zijn, te beschadigen. De TERCOO geeft u snel een uitstekend resultaat zonder andere schepen te beschadigen of gecompresseerde lucht te gebruiken. Voor het repareren van een kunstof kiel is de TERCOO zelfs onmisbaar omdat het beschadigde gel coatings zo effectief verwijderd, dat de glavezels tonen; de ideale ondergrond om reparatiewerk mee te verrichten. Gebruik geen slijpschijf of poetsschijf omdat de wrijvingshitte het kunststof zal doen smelten. De TERCOO produceert geen hitte en een minimum aan vonken waardoor het geschikt is om in afgesloten en kleinere ruimtes te gebruiken voor verwijdering van verf en roest en het preventief onderhoud.

Technische gegevens Tercoo >>